AVFALLSHÅNDTERING

Når du har gamle møbelgjenstander som du ikke lenger kan brukes, er skadet eller ikke lenger passer inn i hjemmet ditt, kan FLYTTEMANN hjelpe deg med å bli kvitt dem.

OPPLAGRING AV OBJEKTER

Møblene dine er trygge i FLYTTEMANN lageret, et spesielt tilrettelagt lagerrom med begrenset tilgang, rent, tørr og lufttett.

FLYTTING AV SPESIELLE OBJEKTER

FLYTTEMANN tar seg også av håndtering og flytting av svært store gjenstander i hjemmet ditt, som krever erfaringen fra flyttespesialister.

KOMPLETT FLYTTING AV BOLIG

FLYTTEMANN tilbyr deg sin ekspertise innen flytting av ulike typer boliger, fra studioer, leiligheter, hus eller villaer, for å gjennomføre denne prosessen raskt og uten hindringer.

FLYTTING OG TRANSPORT AV MØBLER

FLYTTEMANN har stor erfaring med transport og håndtering av ulike typer møbler, tunge møbler eller andre tunge gjenstander i hjemmet ditt.

DØDSBO

For pårørende kan overtakelse av boet være en tidkrevende og kjedelig prosess. Det er ofte mye som skal organiseres samtidig. Ikke sikker på om du har tid eller overskudd til å håndtere prosessen riktig. FLYTTEMANN håndterer din eiendom på en respektfull, profesjonell og diskré måte. Samtidig gjør vi det ryddig og effektivt.