FLYTTEMANN

PRIVAT TJENESTER

FLYTTEMANN kan redde flyttingen din! Med upåklagelig transport og flyttetjenester vil FLYTTEMANN kunne flytte hele hjemmet ditt uten stress, enten du flytter i nærheten av eller til en annen by.

Når du har gamle møbelgjenstander som du ikke lenger kan brukes, er skadet eller ikke lenger passer inn i hjemmet ditt, kan FLYTTEMANN hjelpe deg med å bli kvitt dem.
Møblene dine er trygge i FLYTTEMANN lageret, et spesielt tilrettelagt lagerrom med begrenset tilgang, rent, tørr og lufttett.
FLYTTEMANN tar seg også av håndtering og flytting av svært store gjenstander i hjemmet ditt, som krever erfaringen fra flyttespesialister.
FLYTTEMANN tilbyr deg sin ekspertise innen flytting av ulike typer boliger, fra studioer, leiligheter, hus eller villaer, for å gjennomføre denne prosessen raskt og uten hindringer.
FLYTTEMANN har stor erfaring med transport og håndtering av ulike typer møbler, tunge møbler eller andre tunge gjenstander i hjemmet ditt.
For pårørende kan overtakelse av boet være en tidkrevende og kjedelig prosess. Det er ofte mye som skal organiseres samtidig. Ikke sikker på om du har tid eller overskudd til