FLYTTEMANN

OM FLYTTEMANN

FLYTTEMANN opererer innen lokal og regional transport og flytting, som gjennom profesjonalitet og erfaring klarer å oppfylle ønsker fra kunder til både enkeltpersoner og bedrifter. FLYTTEMANN portefølje, og rik på fornøyde kunder, beviser dette.

MER OM OSS

FLYTTEMANN vil bistå deg gjennom hele flytteprosessen. Erfaring innen flytting og pakking gjør oss egnet til å tilby deg en effektiv, rask, trygg og enkel service. Vi legger til rette for flytting over hele landet gjennom vårt distribusjonsnettverk, og tilbyr våre kunder tilpassede og lett tilgjengelige løsninger, kjennetegnet ved et unikt servicenivå.

Identiteten til FLYTTEMAN merket bekreftes av tjenestene av beste kvalitet og lojaliteten til våre kunder.

Vi har alltid fokusert arbeidet vårt på et dobbelt formål: innovasjon og oppmerksomhet til kundenes behov. Våre ansatte jobber for både enkeltpersoner og bedrifter, og er spesialiserte og kan gi deg sanntidsanslag og informasjon. Ikke nøl å kontakte oss på vårt nummer 40947326 eller e-postadresse: kontakt@flytteman.no

HVORFOR VELGE FLYTTEMANN?​

Fordi vi er sannsynligvis de beste bransjen og er meget behjelpelige og fleksible.

GRATIS EVALUERING​

Vår logistikkekspert vil gjøre et gratis evaluering, deretter vil en konsulent bli spesielt delegert til ditt oppdrag og vil gi deg råd og assistanse gjennom hele operasjonen.

KOMPLETTE TJENESTER

Vi tilbyr hele spekteret av tjenester knyttet til profesjonelle flyttinger - pakking, transport, montering/demontering, lagring, husvask m.m.

MODERN LOGISTIKK

FLYTTEMANN, ekspert på profesjonelle flyttinger, bruker spesielle flyttesystemer og utstyr og moderne og atskillige varebil.

VARESIKKERHET

FLYTTEMANN innebærer også totalt ansvar. Derfor er varene forsikret gjennom transportforsikringen.

ERFARE FEILFRI TRANSPORT

Flyttingen vil bli gjennomført ved hjelp av et profesjonelt arbeids-team med lang erfaring innen flytting

TOTAL ÅPENHET

Vi tilbyr et korrekt forhold mellom kvalitet og pris og åpenhet i tilbudene til våre kunder, enhver endring av situasjonen kommuniseres og diskuteres direkte med kunden. Vi etterkomme aldri med tilleggs priser eller skjulte kostnader.

EMBALLASJEMATERIALER

Vi hjelper deg med innpakningstjenester, og alt du trenger for å holde møblene eller gjenstandene dine trygge. Emballasjen kan kjøpes hos oss eller fra våre egne kilder, valget er ditt.

KOSTNADSFRI BEFARING!

Vårt firma står til din disposisjon for å gi deg all informasjonen du trenger for å planlegge og utarbeide din flytting. Håndteringen skjer med stor omhu for dine varer. Vi har profesjonelle og ansvarlige medarbeidere til de beste prisene!