FLYTTEMANN | Flyttebyrå Stavanger

KONTORFLYTTING

FLYTTEMANN tilbyr deg sin erfaring med å flytte kontoret og fullfører denne prosessen raskt, uten hindringer og uten å påvirke produktiviteten til bedriften.

FLYTTEMANN forstår at effektiv organisering og en grundig logistikkplan er avgjørende for å flytte bedriftens hovedkontor på svært kort tid, slik at bedriftens produktivitet ikke blir forstyrret.

Derfor har vi i hele flytteprosessen fokus på sikkerhet og hurtighet. Nærmere bestemt garanterer FLYTTEMANN-teamet, erfarne fagfolk innen kontorflytting, trygghet til transport av møbler og varer, som vil bli pakket inn i tett folie eller dekket med spesielle grunnlag som absorberer støt og vibrasjoner fra trafikken.

Vår kundeportefølje vitner om vår erfaring innen flytting av kontorer. I denne type flytting er planlegging og organisering av objektene som skal transporteres det viktigste aspektet. Siden hver flyttehandling er forskjell, krever det en profesjonell kontroll av aktiviteten, en spesialisert stab som du kan stoles på, for å unngå kaos eller skade på selskapets eiendeler.

Vi sørger for at arbeidet gjennomføres til rett tid og under de beste forutsetninger. FLYTTEMANN-teamet er opplært i teknikker for pakking og utpakking, dokumentering og arkivering, demontering og montering av arbeidsstasjoner/kontormøbler og håndtering av IT-utstyr.

Fordelene ved å bruke FLYTTEMANN til å flytte hovedkvarteret ditt er:

– streng logistikkplan;

– merking av møbler og bokser i henhold til passende kriterier;

– utføre jobben for å ikke påvirke virksomhetens aktivitet

– levere emballasjemateriell og utstyr

– evne til å håndtere og transportere alt tungt utstyr;

– transporten er sikret av transportforsikringen

 

 

BE OM GRATIS EVALUERING

Trenger du hjelp til å flytte? For å sikre at du får en stressfri flytting, trenger FLYTTEMANN å vite detaljene rundt og volumet av flyttegodset. Dette vil gi et nøyaktig resultat av evalueringen